Betreft: Felle brand bij productielocatie Welner Maaltijden!

Beste maaltijdklant,

Zoals u wellicht heeft meegekregen is de productielocatie van Welner Maaltijden afgelopen maandag getroffen door een grootschalige brand. Sinds dat moment is er met man en macht gewerkt aan een oplossing voor u. Samen met het team van Vers aan Tafel hebben we in korte tijd een heel mooi maaltijdserviceconcept voor u uit weten op te zetten. Op deze pagina leest u wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom Vers aan Tafel maaltijden?

Bij Welner Maaltijden streven we naar een hoge kwaliteit en uitstekende service. En vinden we, net als u, gezond en gevarieerd eten belangrijk. Vers aan Tafel heeft dezelfde kernwaarden als Welner Maaltijden en daarom werken we al langere tijd met elkaar samen. Vers aan Tafel heeft ruim 15 jaar ervaring in het zelf vers bereiden en bezorgen van ambachtelijke en vriesverse maaltijden in heel Nederland. Met deze samenwerking gaat u meer gemak, meer service en meer variatie ervaren.

Vriesvers

Vers aan Tafel kookt, net zoals Welner Maaltijden, ambachtelijk en vers, waarna door een speciale ‘shock-freeze’ methode de maaltijden binnen 2 uur op -18 graden worden gebracht. Hierdoor blijven voedingswaardes, smaak en kleur beter bewaard en hoeven geen kunstmatige ingrediënten toegevoegd te worden. Daarnaast zijn de maaltijden nog enkele maanden houdbaar na bezorging.

Meer keuze en variatie

U kunt gaan kiezen uit ruim 160 ambachtelijk bereide maaltijden, diverse soepen en desserts. Naast de reguliere maaltijden (van ca. 500 gram), zijn er maaltijden in kleinere porties (ca. 350 gram) en dieetmaaltijden, zoals zoutarme en gemalen maaltijden.

Gemakkelijk bestellen

U kunt uw eerste bestelling via www.versaantafel.nl/welnermaaltijden plaatsen, nadat u via deze pagina een account heeft aangemaakt. Zo herkennen we u als Welner klant. Daarnaast kunt u bijgevoegde bestellijst meegeven als de (vaste) bezorger van Vers aan Tafel de maaltijden komt bij u komt bezorgen. Of u kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 085-4016444. Het aanmaken van een account is dus niet verplicht!

Minimale bestelling

Bij Vers aan Tafel bent u niet verplicht om wekelijks maaltijden af te nemen. Bestellen kan vanaf minimaal zes maaltijden. Maar een maaltijdbestelling van zeven, acht of meer maaltijden is natuurlijk ook mogelijk, aangezien onze maaltijden in de diepvries enkele maanden houdbaar zijn. En als u dat wilt, dan kunt u uw bestelling aanvullen met soepen of desserts (vanaf 3 stuks te bestellen i.c.m. uw maaltijden).

Prijzen

Vers aan Tafel biedt u een voordeligere prijs voor uw maaltijd. De maaltijden zijn al te bestellen vanaf €4,99 en gemiddeld betaalt u ongeveer een euro per maaltijd minder! Vraag voor uw eerste bestelling naar de proefbox van Vers aan Tafel: 6 populaire maaltijden voor slechts €27,50!

Gratis bezorging voortaan op een vaste dag in de week

Vanaf deze week worden uw maaltijden op woensdag of vrijdag thuisbezorgd. De eerste leverdag van Vers aan Tafel is dus op woensdag 14 of vrijdag 16 september. Om de maaltijden bij u te kunnen bezorgen, ontvangt Vers aan Tafel uw maaltijdbestelling graag uiterlijk twee werkdagen vóór 12.00 uur voor het gewenste bezorgmoment (telefonisch of per e-mail). Maar het makkelijkste is natuurlijk om uw ingevulde bestellijst mee te geven aan uw vaste maaltijdbezorger.

Extra informatie bezorgtijd

Als uw mobiele telefoonnummer bekend is bij Vers aan Tafel, dan ontvangt u twee werkdagen voor uw vaste leverdag een sms met een tijdsindicatie met een bloktijd van 2 uur. U kunt deze handige alert óók per e-mail ontvangen. Bent u onverwachts niet thuis tijdens het bezorgmoment, dan is het mogelijk om een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld bij uw buren, door te geven.

Betaling

Welner Maaltijden en Vers aan Tafel hebben er in de afgelopen uren alles aan gedaan om u van maaltijden te voorzien. Welner Maaltijden heeft met Vers aan Tafel enkel de klantinformatie gedeeld om een eventuele levering voort te zetten. Bankgegevens en dergelijke dus niet. Wij verzoeken u, om bij uw eerste bestelling, de wijze van betaling af te stemmen. Dit kan via gewoon via IDeal, maar ook via Automatische Incasso.

Hartelijk dank alvast!

Contact

Heeft u vragen of wilt u reageren? Neem dan gerust contact op met Vers aan Tafel of Welner Maaltijden.

Met vriendelijke groet,

Joost de Man
Vers aan Tafel
T: 085-4016444
E: klantenservice@versaantafel.nl
(bereikbaar ma t/m vrij van 8.00-17.00 uur)
Team Welner Maaltijden

Welner Maaltijden
T: 0481 - 820 427
E: info@welnermaaltijden.nl