Hoe werkt Welner?

De maaltijden van Welner worden bereid met regionale ingrediënten. Kwalitatieve streekproducten die met zorg worden geteeld. Wij werken hierbij samen met Oregional, een organisatie opgericht door boeren en telers uit de regio Arnhem, Nijmegen en de Liemers. Dagelijks worden de producten bij de boeren opgehaald en direct bij ons afgeleverd. Verser kan haast niet! 

Meer over bestellen & betalen

 • Jij kiest je maaltijden
  Jij kiest je maaltijden

  Elke woensdag vanaf 12:00 uur worden er 9 nieuwe maaltijden aangeboden op de website. Kies zelf welke gerechten je wilt bestellen, zo eet je wat jij lekker vindt! Bestellen via de website werkt snel en eenvoudig. Je maakt online een account aan en kiest voor één van de betalingsmethoden, vervolgens maak je een keuze uit de gerechten van die week. (Na de bestelling krijg je van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Je kunt ook altijd inloggen om je bestelgegevens terug te zien. Je bestelling is altijd voor de daaropvolgende week.

 • Wij bereiden en bezorgen (of je kunt afhalen)
  Wij bereiden en bezorgen (of je kunt afhalen)

  Dagelijks bereiden onze chefs met veel liefde en passie jouw maaltijden. In onze professionele keuken maken ze met voornamelijk regionale ingrediënten verse en voedzame gerechten. Eerlijke producten voor een heerlijke maaltijd. Wij bezorgen vervolgens de maaltijden waar jij wilt. Of dat nu thuis of op het werk is, wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Kies tijdens het online bestellen een bezorgmoment dat jou uitkomt. Komt het je niet uit wanneer we bij je lansgkomen? Dan kun je er ook voor kiezen om je maaltijden af te halen op een van onze locaties.

 • Bezorgen of afhalen, jij kiest!
  Bezorgen of afhalen, jij kiest!

  Je kunt bij ons je maaltijden ophalen of thuis laten bezorgen. We hebben veel mogelijkheden speciaal voor jou geselecteerd. Zo kun je iedere week zelf beslissen waar of wanneer je de maaltijden in huis haalt. Benieuwd naar onze tijden? Bekijk bovenstaand schema of lees meer op onze pagina bestellen & betalen.

 • Jij hebt in 5 minuten eten op tafel
  Jij hebt in 5 minuten eten op tafel

  Onze gerechten zijn snel een eenvoudig klaar. Het enige wat je hoeft te doen is opwarmen in de magnetron, steamer of oven. Binnen een paar minuten heb je een heerlijk voedzame maaltijd op tafel. Je kunt de maaltijden in de koelkast bewaren tot vijf dagen na ontvangst.

Bezorgt Welner ook bij mij?

Helaas bezorgen we nog niet in alle regio's.