Welner kiest voor kwaliteit

Heerlijk genieten van een verse, gevarieerde en smakelijke maaltijd zonder zelf te hoeven koken. Dat kan met de maaltijden van Welner! Dankzij onze maaltijdservice staat er snel en eenvoudig een verse maaltijd op tafel. De gezonde gerechten van Welner zorgen voor smaakvol gemak!

Welner kiest voor kwaliteit

Onze maaltijden worden met veel zorg bereid. Dat begint al bij de keuze van de ingrediënten; wij gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van boeren en telers uit onze eigen regio. Dankzij een uniek samenwerkingsverband weten wij precies welke boeren onze producten met zorg en passie hebben geteeld. Alles komt vers binnen in onze professionele keuken die volledig voldoet aan alle kwaliteits- en hygiëne eisen.

Wij houden ons eten graag zo puur mogelijk, wat betekent dat onze maaltijden zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen bevatten. Met liefde bereiden onze koks de maaltijden op ambachtelijke wijze. En dat proef je; vakmanschap en aandacht geven onze gerechten kwaliteit en smaak!

 

Duurzame verpakkingen

De menuschalen die wij gebruiken voor het aanbieden van onze maaltijden zijn gemaakt van 30% minder materiaal dan traditionele maaltijdbakjes.  De schalen zijn magnetron-, oven- en diepvriesbestendig.

Ook zijn de menuschalen en sealfolie gemaakt uit mono-materiaal (PET). Dit materiaal kan goed gescheiden worden en tevens gerecycled. Door het recyclen zijn de menuschalen en sealfolie bruikbaar voor een nieuw leven zoals: kleding, slaapzakken, tuinmeubelen en kunststof flessen.

We werken continu aan het verbeteren van onze verpakkingen, het verduurzamen van het productieproces en betere recyclingmogelijkheden.

 

Bezorgt Welner ook bij mij?

Benieuwd of we al wel bij jou langskomen? Doe direct de postcodecheck. Zo weet je snel of we onze overheerlijke maaltijden ook bij jou kunnen bezorgen. je bestelt hiermee nog niets en maakt ook nog geen account aan.