Welner op je werk?

Maaltijden nodig voor een grote groep mensen? Wil je zelf 's avonds op het werk een verse maaltijden ontvangen? Ook voor de zakelijke markt is Welner Maaltijden de beste oplossing.

Genieten van Welner op het werk

Welner is er ook voor bedrijven in de regio. Wij zorgen voor een gezonde maaltijd voor uw werknemers. Heerlijk genieten van een verse, gevarieerde en smakelijke maaltijd om daarna weer vol energie aan de slag te kunnen! Uiteraard bezorgen wij de maaltijden bij uw bedrijf, dat is wel zo makkelijk.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij kijken graag samen naar uw wensen.

U kunt een e-mail sturen naar info@welnermaaltijden.nl of telefonisch contact opnemen via 0481 - 820 427.

 
Ervaringen van klanten
 • Gerwin Huisman
  Gerwin Huisman Een gezond alternatief

  “Welner ervaren wij als een gezond alternatief waarbij de versheid van het product voorop staat. Een gezonde en (h)eerlijke maaltijd tegen een betaalbare prijs.”

 • Koos Janssen
  Koos Janssen Handig tijdens overwerken

  “Welner maaltijden kende ik al uit onze regio, maar nu ze ook te bestellen zijn in Nijmegen maken wij er op het werk regelmatig gebruik van als we moeten overwerken. ”

 • Loes Sophie Peters
  Loes Sophie Peters Echt een uitkomst!

  “Na een lange werkdag op kantoor is koken vaak wel het laatste waar ik zin in heb. De maaltijden van Welner zijn daarom voor ons echt een uitkomst!”

 • Gertjan Hendriks
  Gertjan Hendriks Iedere week variatie

  “Vanaf de dag dat Welner online ging bestellen we hier maaltijden. Dit bevalt ons erg goed. Heerlijke, gezonde maaltijden met ook nog eens een ruime en afwisselende keuze. ”

 • Coen & Pauline
  Coen & Pauline Altijd vers

  “Je besteld snel en gemakkelijk bij Welner. Na 4 dagen was de maaltijd nog steeds even vers! Wij bestellen snel weer als we even wat minder tijd hebben om zelf te koken.”

 • Onno van Havelte
  Onno van Havelte Ik kies voor gemak

  “Ik heb een drukke baan en ben daardoor vaak laat thuis. Dan is het heel fijn om snel wat eten op tafel te hebben. En nog gezond ook! Mijn oma heb ik dit ook aangeraden en zij maakt er nu ook gebruik van.”

 • Monique van de Water
  Monique van de Water Gezond eten

  “Ik vind het belangrijk om samen met mijn vriend gezond en gevarieerd te eten en heb niet altijd de inspiratie voor iets nieuws. Dankzij Welner heb ik dat elke week.”

 • Marc Jansen
  Marc Jansen Eten op het werk

  “Ik moet geregeld overwerken, dan eet ik ook op het werk. Een frietje of pizza was ik op een gegeven moment ook wel zat. Geef mij maar het eten van Welner, bevalt me prima!”

Start met Welner op je werk

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat u snel kunt genieten van onze verse maaltijden.